NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, June 27, 2011

GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^



gambar kami sekeluarga masa holiday kat desa cattle, kundasang sabah
nak tengok banyak lagi gambar2 dekat new zealand tipu2 ni bole klik sini
http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/sabah-desa-cattle-aka-new-zealand-tipu2.html

pertama kali sampai sini terus stuju kata kengkawan..desa cattle ni ala2 new zealand..heheh sebab ada lembu tompok2 taik unta tu....hehehe...sejukkk kat sini..masa sampai tu kul 8 lebih gitu...kabus saje...jalan nk g sini memang berbukit, tinggi tempat ni..jalan nk masuk bukan jalan tar mmg berbatu2 gegar pundi kencing..hahah dah ler aku dok tahan kencing..kekekek...seb baik ada toilet kt sini

harga masuk sorang RM3 saje...kat sini tempat proses susu terbaik dari ladang...tapi sebab kami pegi pagi tak dapatla nk tgk susu lembu di perah..klw nk tgk susu lembu kena datang kul 3ptg...masa sampai sini kami still bole nampak lagi gunung kinabalu tu..tapi tak lama..dalam setengah jam je gunung dah hilang di telan kabus....so pesanan aku..klw korang pegi awal kat sini amek la gambar banyak2 nampak view gunung tu..sebab mmg skejap je nampak gunung tu...belah pagi je biasanye...tengahari kim salam la ko nk tgk gunung tu

dah nama pon tempat lembu kan..taik lembu merata2...mcm pesta taik lembu kekekek...tu pasal aku lipat kaki suar damia tinggi2 klw tidak kang abes dia sapu seme taik lembu...dah ler lecak..abes kasut aku bertanah2 bagai...plak tu abes kete akak ipar aku berlumpur2 heheheh...

kakak ipar aku ada tanya..g kundasang jalan2 mana lagi?aku ckp memorial war, pastu g tgk lembu..dia pon tak tau desa cattle ni...heheh..dia tanya apa yg ada kat sini?aku ckp la..ala2 new zealand..eksited dia dgr...heheh..sian duduk KK tp tak tau ada new zealand tipu2..sure pasni dia ajak abg aku g new zealand palsu ni hehee....

contest di anjurkan oleh
-http://drmuslimah.blogspot.com/ dan http://muslimahhour.blogspot.com/

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

a.s.m.a said...

thanks join ^^..ajak la kawan2 yg lain join skali hihi