NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, June 22, 2011

"I Loike It!" Giveaway Contest!

Powered by BannerFans.com


aku sangat2 suka kumpul batu bentuk
LOVE..ni kira hobi aku dari zaman anak2 dara dulu la..tiap kali aku g mandi sungai sure aku akan kelebek satu2 batu kat sungai tu nak cari batu bentuk LOVE...memanggg susah ok nak cari batu2 bentuk LOVE...tu pasal la koleksi batu2 bentukLOVE aku baru ada 6 ketol je...skang ni mmg susah la nk kelebek2 batu kan sebab ada anak..kena kelebek anak la plak kekekek...

ni la dia gambar aku bersama batu LOVE kesayangan aku...batu bentuk LOVE yang paling besar ada dalam koleksi aku..batu ni aku jumpe masa aku mandi kat empangan taman melawati masa form 1.aku simpan lagi sampai sekarang batu ni

ni la dia koleksi batu2 bentuk LOVE yang aku ada baru 6 ketol..unik tak hobi ni?hehe...aku penah citekan hobi unik aku ni kat blog dalam entry HOBI JIWANG
batu2 ni memang original berbentuk LOVE..aku xde nye nak kikis2 kasi jadi bentuk LOVE hahaha..xde keje la klw aku nak kikis
gambar yang pertama tu la mcm gambar di atas tu..sebenarnya yang color2 kat batu adik aku la punya keje...saje la konon nak kasi lawa..ceh
adakah korang nampak batu2 ni berbentukLOVE??kalau xnampak xpe..abaikan hahaha..yang penting di mata aku memang batu2 ni berbentuk LOVE
NAK TAG
cutemum
eb
alycia
(diorang sure tau diorang ditag)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

eB ezrin said...

ngeh3... x tau dah nk like aper.. hu3