NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, June 28, 2011

Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!


GA bez ni sebab adiahnye pon dress....aku skang kan dah berjinak2 ngan dunia dress hehe....main tibai je mix & match dress & suar jeans..janji nampak sedap di pandang mata...tp serius la..mmg aku skang klw g carik baju mmg akan beli satu dress...skang ni dalam usaha nak kumpul dress lawa2 la ni..

kalau penganjur nak tau saya memang seorang penggemar dress, kalau di hitung dalam almari ada dekat 15 helai dress saya. memang suka sangat..rasa macam wanita ayu gitu bila pakai dress
kalau tak caya jom saya tunjuk gambar saya pakai dress



dress ni hadiah menang GA, satu2nye dress yang dapat dari kemenangan GA
2 beranak yang pakai dress + cardigan
2 beranak yang pakai dress :)

saya ada sehelai dress yang saya jadikan sebagai sumber insppirasi nak kurus..
ni la satu2nya dress yang saya ada yang maish saya blom pakai lagi..ntah tak tau nak pakai pegi mana hehe...


kalau lah saya di pilih sebagai pemenang..alangkah bertuahnye..dapat tambah lagi koleksi dress yang sedia ada...

referrer aku : anim
p.s korang jangan lupe mention aku sebagai referrer ek..tq..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

juanita said...

Hai Good Luck,
Help Me to Win House Make Over Worth 15K

1st like this page, http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?ref=ts&sk=photos#!/nipponpaintblobbies?sk=wall

Then search for Si Tikus Bisa Menulis at Gallery Tab (pg3) http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?sk=app_146717525397132 and click like ;)

Thank you in advance. Really appreciate that :)

100 lucky voter akan memenangi Limited Edition Blobby Plush Toy…so apa lagikk. Voting berakhir pada 10th July 2011.