NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, June 16, 2011

Munnafendy 1st GA




apa yg menarik pasal blog saya?

kalau pasal personal blog :
nana+amrul=damia

basically blog aku ni menjurus ke arah personal...banyak cite pasal family & anak2..tapi kadang2 tu ada juga saya selitkan entry2 yang berguna untuk di share bersama kawan2..mcm contoh entry pasal airasia yg mendapat banyak respon dari kawan2...nak2 entry pasal tips nak booking flight airasia time promo nak tgk entry tu bole klik SINI

selain dari tu banyak juga entry2 yang berguna yang pernah aku share dengan kawan2 contoh tips nak goreng ikan keli supaya dia tak meletup kena dekat muka nk tgk entry tu klik SINI

untuk mereka yg ada anak2 kecik juga, aku ada share kan tips macam mana nak free diapers utk anak2 nak baca entry tu bole klik SINI

dan tak lupe untuk mereka2 yang kaki jalan & kaki holiday aku juga ada up entry tips untuk jimatkan ruang beg nak tgk entry tu bole klik SINI

aku rasa entry yang paling2 banyak info adalah entry cuti2 kat sabah..itu la entry percutian yang paling details pernah aku buat..dari A-Z semuanya ada kat situ...entry tu bole di jadikan panduan untuk kawan2 yang pertama kali nak melancong ke negeri sabah..kalau berminat nak tau semuanya pasal KK, sabah sila klik SINI

kalau pasal blog contest plak
N.A.N.A & C.O.N.T.E.S.T

semua contest, GA & lucky draw terkini korang bole tengok kat blog aku tu, aku ni aktif mengontest hehe...

nak tag
cutemum
alycia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

Munna said...

tq join....good luck okeh..mmg detail btul...hihi^^