NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, July 8, 2011

Giveaway Fridge Magnet


nak join klik banner

kalau bercerita pasal FM, aku sememangnye pengumpul tegar FM
Ni la dia semua koleksi FM yang aku ada…so far nak penuh dah ruangan pintu belah atas tu…suka nengok bila dah banyak2 macam ni..warna warna..mcm2 negeri & negara ada…ada yang memang beli sendiri, kawan2, family kasi & yang paling banyak hadiah GA & contest la.
nak tgk entry pasal koleksi FM bole terjah sini
http://ibudamia.blogspot.com/2011/04/koleksi-fridge-magnet.html
oleh sebab aku ni suka sangat membeli FM jadi setiap kali aku pegi holiday mana2 sure akan akan beli FM untuk diri sendiri & juga untuk dijadikan hadiah untuk GA2 yang pernah aku buat

antara GA yang aku pernah buat & hadiah nye FM ialah:

aku buat teka & menang hadiah dia FM Wet World
magnet
http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/jawapan-teka-menang-part-1.html
GA adiah fm sarawak
http://ibudamia.blogspot.com/2011/04/senarai-peserta-lucky-draw-fm-sarawak.html

yang ni GA sape nak FM Fraser Hill
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/sape-nak-fm-fraser-hill.html
yang ni GA hadiah dia FM sabah
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/nana-giveaway.html

oleh2 dari sabah utk kawan2 blogger

http://ibudamia.blogspot.com/2011/02/perhatian-kepada-penerima-ole2-dari.html

Ga hadiah FM PD

http://ibudamia.blogspot.com/2010/10/meh-kita-tgk-sape-yg-menang.html


Ga hadiah FM Krabi

http://ibudamia.blogspot.com/2010/05/giveaway-from-us.html

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

mummy_ayu said...

sama Ayu, sejak join blog ni....pun minat kumpul FM..and pernah gak menang FM krabi dr Nana.. :-)

daydeck86 said...

Salam,
tq coz sudi joint GA dari saya