NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, July 5, 2011

HELLO KITTY CONTEST



HKC

nak join klik banner


ni kucing mak mertua aku kat kampung, bulan 2 aritu balik kampung ni la sahabat sejati damia dia ikut je mana kucing tu pegi siap pelok cium2 bagai la..almaklum la..umah ktorang mana ada bela kucing2 ni..so bila balik kampung dia tengok ada kucing dalam umah kemain tak tentu arah dia kejar2 nye kucing tu..tapi damia good girl dia xde la nak penyek ke or buat bengbukan kat kucing tu..

nama kucing ni MIKO, di layan mcm manusia...MIL sangat suke membela kucing kadang2 bila aku dengar di borak2 kat dapor mcm borak dengan orang..padahal dia cakap ngan MIKO heheh....MIKO la kawan MIL time anak bongsu dia g sekolah..xde orang nak borak dia borak la ngan MIKO comei je tengok...

MIKO ni memang comei pon..tengok la bulu dia kemain gebu mata plak sebelah kaler ijau mcm aishawarya rai hehehe..tapi sebelah je yang kaler ijau cacat plak..agaknye lagi seelah contact lense dia jatuh kot hahah...

tak caya mata dia sebelah ijau?meh aku kasi closeup bahagian mata hehe...

nak tag

cutemum

alycia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

maszull said...

cute nyer kucing tu....Jom join contest sis k...:)

~~@lyci@~~ said...

ajaibnya kucing ni.. gud luck ekk.. kt xbole join.. sbb xde kucing hehe..