NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, July 29, 2011

jom vote adik comei ni

jom la kita bantu "orang" kita menang..bese contest2 like kat fb ni kan "orang" itu je menang hehe...so klw korang sayang dengan "orang" kita jom kita vote adik aleesya yg comei ni

Diharap kawan2 semua dapat/sudi luangkan masa utk undi damia aleesya...bukan senang aleesya nak tergolong dalam kategori ni...sebab aleesya lah satu2nya calon melayu yang bertanding dengan 11 lagi peserta lain...Dan moga2 kalini rezeki berpihak kepada Aleesya lagi setelah lama tak join contest montest ni..
Aminn...mudah-mudahan..


Jadi minta jasa baik semua kawan2 sudi-sudikan lah tekan "LIKE" kat photo aleesya ni..
Caranya senang sahaja..

1. Mula2 klik LIKE kat Fanpages Trudy & Teddy

https://www.facebook.com/pages/Trudy-Teddy/108879074770

2. Kemudian klik LIKE pula pada photo Damia Aleesya..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150260876804771&set=a.10150260876679771.342816.108879074770&type=1&theater



pesanan dari tuan empunya blog :http://ibuayahdamia.blogspot.com/

p/s: Insyallah...kalau rezeki/ kemenangan berpihak kepada damia aleesya...mungkin akan ader juga rezeki yang boleh dikongsikan bersama dengan anda..siapa tau mungkin anda juga akan dapat Produk Trudy & Teddy...



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhh..saya suka!!!

thanks nana for the sweet entry!!!

appreciated it!!

tiefazatie said...

ok..ifa dh like..baru tau nie..hee..

gewd luck aleesya!