NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, July 14, 2011

Lovely Giveaway..


Nak join klik banner
Tarikh Tutup : 29/07/2011 @ 10 pagi

Lovely giveaway dianjurkan oleh 3 blog....


Syarat-syaratnya...
1. Letak banner kat atas beserta link ke entri ini (http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/lovely-giveaway.html) dalam entri dan sidebar..
2. Follow 2 blog, iaitu Gift4Blogger dan Lenloy-Closet.
Lulu-pages tak perlu sebab blognya dah dikenali ramai.. Orang pemes gitu ;P.
Tapi kalau nak follow pun tak kisah..
3. Tag 2 orang dan pastikan mereka tahu..
4. Senaraikan semua hadiah (copy paste lagi senang..)
5. Tinggalkan URL entri dan id follower di ruangan komen entri ini.
Syaratnya mudah, kan?? dan meh kita tengok apa hadiahnya..


Leg Warmer untuk 2 orang pemenang, yang akan memenangi sepasang leg warmer setiap seorang. (sesuai dipakai dihari raya...owh anak anda akan berseri dengan leg warmer ini..) Hadiah ini disumbangkan oleh Lenloy-Closet.

Hadiah seterusnya, merupakan iklan giveaway/contest, atau apa saja, selama ianya berjalan (sehingga tarikh tutup) dimuka depan paling atas Gift4Blogger...Blog yang mengiklankan giveaway, contest dan lucky draw blogger secara percuma...



Dan hadiah seterusnya, merupakan 2 pemenang, akan memenangi entri khas di Lulu-Pages, sticky post selama 24 jam...Pergh...trafik si cantik manis ni, jangan ceritalah.. hebat woo....


nak tag
alycia
cutemum


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: