NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, July 14, 2011

pemenang N.A.N.A GIVEAWAY : sila cek yea...

mana pemenang ni xmau adiah ke???aku kasi tempoh seminggu je yea..kalau xbagi details aku cari pemenang yang lain...baru sorang je yang email setakat ni

sorry ye sebab lambat umumkan pemenang...ok xmau buang masa lagi jom kita tengok sape yang kena...

tp sebelum tu nak cakap tq kat semua yang sudi join GA ni...ada 86 peserta semuanya..cara aku nak pilih pemenang pakai random je, mula2 letak 1-86 pastu dah buang satu peserta letak 1-85 & seterusnya tolak 4 peserta paham kan?xpaham xpe abaikan hehe....

hadiah utama
pemenangnye :

65.Huda
3 fm sabah

pemenangnye ada 3 orang

43.Jaa

48.mas

kepada semua pemenang harap bole emailkan address korang seme kat nanamrul@yahoo.com aku akan pos kan hadiah bile semua yang menang ni kasi details diorang..ok tq..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah tuk semua pemenang!

Mama Zharfan said...

congrats to all lucky winners!

Myra Jay said...

Tahniah pada yang bertuah..
Cheq takde rezeki.. :)

~~@lyci@~~ said...

tahniah smua ;)

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Nak mitak tlun boleh :Mehla komen entri Saya Bertudung

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

::NureeN:: said...

tahniah2x... x der rezqi nureen ;p

Nisa' Azman said...

huhu..xde rezeki..congrats winners..

azleen said...

alamak terlepas lar pulok...