NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, July 16, 2011

sape nak kain pasang bernilai RM69 aku nak kasi FREE je

berita baik....ada seseorang yg bermurah hati nak sponser hadiah untuk pemenang July Giveaway : vote & win

sepasang kain panjang 4 meter yang berharga RM69.00, tanda harga tak buang lagi. elok la nak buat baju raya, raya pon tak lama lagi kan?camane nak menang??

jom la join

July Giveaway : vote & win


http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/07/like-win.html

lagi banyak korang vote lagi besar peluang untuk menang, bole gunakan acc adik, kakak, abang, anak, suami sedara seme...just korang tinggalkan komen berapa kali korag vote (jujur ye...).kalau nak vote SETIAP HARI lagi bagus...kalau korang vote SETIAP HARI lagi besar peluang korang nak menang hadiah ni...

ni la hadiahnye kain pasang warna PINK

tanda harga ada lagi kat situ

bukan tu saje hadiah2 lain yg bakal di menangi :
topup RM10 & FM langkawi utk 3 org





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya hadiah tu heheh

Nisa' Azman said...

wah,nk,nk!! dh join dh GA nana...^_^