NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, August 3, 2011

contest mamypoko @ fb jom kita tukar2 vote

tergatal join peraduan jom balik raya dengan mamypoko kat FB hehe...
ramai gak geng2 blogger yang join..
korang..sape2 yang ada join tu sila la bagi tau kat sini ek..tinggalkan link korang...
aku akan vote korang setiap hari & harap korang pon bole vote aku setiap hari juga..

antaranya geng2 blogger yang aku akan vote setiap hari
1. ayu rafikah
2.naa mamaiqy
3. cutemum
4. ida rahayu
5. ros rusli

kot sape2 yang ada join nak suh aku vote tinggalkan link contest korang kat komen bawah ni ek...

sape2 yang baik hati kalau nak vote..tolong la vote sini ek

https://apps.facebook.com/mamypoko/?page=gallery2.php&eid=265

kalau sape yg blom like lagi kena like mamypoko dulu kat SINI

tarikh last utk vote 30/9/2011

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Sidratul Muntaha said...

ok beb.exchange vote...
huhuhuh
syg ko!!

MamaRifqy said...

Tq nana..baru siap vote id kite..nnati vote lagi id Rifqy ngan baba Iqy

Nana said...

test

AyuArjuna BiGoshh said...

wah tq tq nana....tolong promote kengkawan...