NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, September 12, 2011

contest raya terbaikku!



tahun ni raya yang ke-6 aku ngan amrul, raya ke-4 sambut ngan damia.dah 5 thn lebih kawen ni 3 kali je rasa sambut raya sama2...lagi 2 kali tu amrul keje..& tahun ni pon amrul keje..jadinye 3 tahun dapat raya sama, 3 tahun xdapat raya sama.

xpela..demi tugas kan..apa bole buat..kita memasing keje carik rezeki dah keje amrul gitu aku redho je..xde la nak melalak2 pagi raya sedih2 xdapat raya sama..memang tak dinafikan ada la rasa sedih tipu la kan..ingat hati aku ni hati batu ke hehe...tapi sebab dah biasa melalui menda ni..so dah bole terima dah, tambah2 sejak ada damia ni aku dah "kebal" dah...mcm xde perasaan heheh..

raya tahun 2009 ialah raya terbaik aku.kenapa??jom aku xplain
raya pertama pas kawen
tema pepel masa ni baru 4 bulan kawen kot
raya ke-2 kawen sadis skit xde gambo raya..ni pon amek pakai henpon ntah camane xdan nk amek gambo raya
tema coklat
raya ke- pas kawen & pertama kali raya ngan damia, masa ni damia umur 6 bulan
amrul keje..
tema : xde tema caca marba

raya 2010
beraya berdua ngan damia
tema merah nye makngah (suami keje dia balik kl raya ke-3)
raya 2011
sekali lagi tahun ni suami kena keje di hari raya...tak lengkap lagi gambar family
tahun ni suami balik kl pn pada raya ke-3


tahun 2009 merupakan raya terbaik sebab:

ni lah satu2nya gambar kami 3beranak yg complete di pagi raya
masa ni kat kampung penang, time damia umur stahun stengah
tema kelabu taik anjing

raya tahun 2009 :
-pertama kali beraya sama2 lepas ada anak...padahal masa raya pertama ada anak, damia umur 6 bulan, suami plak kena keje masa hari raya..jadi xde gambar raya sama2...
- raya tahun 2009 merupakan raya pertama aku di luar kuala lumpur (selama 27 tahun raya kt KL)...sebab selama aku blom kawen aku memang duduk kl ngan family & mertua duduk kl..tahun 2009 kami nak rasa raya kat kampung tu balik penang rumah makcik suami

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

No comments: