NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, September 13, 2011

FM melaka utk korang, jom like beramai2

minta tulun korang...
like kan gambo di bawah ini cara2nya

1. like FB ASIA MEDIA TV
2. cari nama aku kat bawah2 tu FAUZANA ISMAIL pehtu like gambo ni..(sape yang tak add aku lagi kat fb kena add aku dulu tau kalau tak tak bole like gambo ni)
3. tinggalkan nama korang kt sini aku nak wat lucky draw adiah dia FM melaka 2 ketol
korang bole vote arini smpai esok je sebelum ESOK pukul 1.00 p.m

PERHATIAN KEPADA PEMENANG KEYCHAIN LANGKAWI
HADIAH2 KORANG AKU AKAN POS SEKALI DENGAN HADIAH GA YANG INI PADA HARI KHAMIS NI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

done...

id : Fadzillah Kamarudin

Nisa Greennnpanda said...

dh vote..

ID: Nisa Ijal

aNiM said...

done ;)
gudluck nana..

fb id: Anim Seran

azelyusoff said...

dah like!!

id FB: Norazlini Yusoff

shidasyakirin said...

Like

id: norshida hazis

IntaNBerliaN said...

good luck

id fb : zarina tazari

Cute MuM said...

DAH VOTE..

fb : Nurul Dania

Alycia said...

kt dah vote dah ;)