NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, September 23, 2011

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna



nak join klik banner
(1) Buat satu entry dan tulis sebab kenapa aku patut bagi korang puding caramel yang sedap ni dan letak banner huduh yang aku buat sendiri tu. Oh jangan lupa linkkan pada entry ni

sebab puding ni peveret aku pernah buat sekali kot tapi tak jadi pastu dah giveup nak try lagi heheee 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comment:

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk tak join Cuma menerjah je..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI