NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, September 22, 2011

pemenang FM melaka


ingat lagi tak aku suh like gambo ni...sorry sangat2 aku xsempat nak umumkan pemenang..nak2 minggu ni pc asik problem....aku dah list nama boh dalam pc sekali pc kena virus abes ilang seme document....kena buat lg skali..ada lagi satu result aku tak umumkan lagi..aku try umumkan secepat yg mungkin adeh...aritu dah listkan nama2 sekali pc kena virus plak

ok ni 2 pemenang bertuah aku random 

no 25 & no 5

3.aNiM said
8.Alycia
9.Syana
10.Zue
11.Eryn
12.Naa
13.Ayu rafikah
14.Zura rahim
15.Ezna
16.Nida
17.Azlyn talib
18.Mj
19.Cikbam2
20.Rafidah salleh
21.fara aseng
22.Zt
23.Ros rusli
24.Ibu hadif
25.Ayu idayu alwi
26.Deqlis
27.SUkma

para pemenang, emailkan address anda kat email nanamrul@yahoo.com


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!