NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, October 14, 2011

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" For Netty's Kidz


ok net, memandangkan ko anak 2 orang anak bujang..kira kita kena wat theme ganaz skit la..hehe..kalau anak ko 3 orang molek la du dah bole jadi kumpulan KRU hehe...aku nak kasi idea...
Tema : Rockstar
Benda2 yg kena ade :-
mcm bese lah..setting utk beday partyBaloon, Invitation Card, Sunglasses, Jacket Kulit, Jeans, boots, Guitar budak boleh dpt RM37 dekat depan ampang point.,..kedai jual beli brg terpakai (cash converters)
Buat mcm pentas sikit dgn lighting semua…ala kadar..lg cantik klw atas stage tu ada drum, guitar sebagai props
makanan :
mcm bese la..kalau birthday party ni kan...bese makanan sama je..untuk minum petang gitu..

Games :-
Petik guitar olok2..smbil parents putarkan lagu…birthday boy petik guitar..yg lain kena menari..bile lagu stop..siapa lambat stop kalah..hehe..
Music chair mcm bese…tapi lagu kena tema rock la..xde main lagu jiwang2 hehe
Colouring book kena ade utk restkan budak2…bia dorg duk kusyuk kaler so parents lega sat..lepas penat jerit2 tgk dorg menari..

lain2 aktiviti kalau ada face panting pon menarik juga..& clown kasi budak2 sonok skit









 kek bentuk gitar
ni belon2 utk di hias
invitation card
cuppies..ko kan terer wat bebentuk segala hehe wat bentuk gitar
 wat la skit bentuk ala2 klef trabel tu hehe btol ke ntah aku eja klef trabel ahha..dulu2 masa subjek muzik aku suka conteng2 bentuk clef trable ni
 ni ha cup utk letak tisu ke sudu ke garpu

pastu kan nett aku suke klw g beday ada candy buffet utk budak2 comei je nengok..mcm contoh ni anak kawan aku nye beday, dia wat theme soccer jadi kira tukor gambo bola kepada gambo gitar je la hehe
lagi satu yg aku berkenan dia nye label setiap makanan ni..ada nama beday boy..comei jek

1 comment:

notti netti said...

Dilihat! eheheheh gud luck babe!