NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, February 28, 2011

AKSI SI COMEL with LITTLE FINGERS

nak join klik banner


nama : nurul damia amnan
umur : 2 tahun 11 bulan
nama mama : fauzana

nak tag
alycia
shaizhar
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Aksi si Cilik Berbasikal

nak join klik banner

Contest pertama untuk tahun 2011, kakyong.com berganding bahu dengan syamilamohd.com. Winking smile


sebenarnya masa amek gambo ni..time sebeday damia yang ke-2 tahun lepas...kira basikal ni hadiah birthday dia la..hehe...sebelum potong2 kek..amek gambar dulu ngan adiah bezday..basikal kaler PINK

basikal ni di hadiahkan oleh abah damia..awal seminggu sebelum hari jadi dia..almaklum lah kan..kami ni kan duduk berjauhan..jadi masa birthday damia tu, jatuh pada hari bekerja..tu pasal la abah damia dah siap2 bli hadiah basikal tu..sebab dia tau dia takkan dapat celebrate beday damia masa 13.4.2010 tu...sebab abah dia koje...

orang suruh la senyum2 nak amek gambo..dia bole buat muke gatal ni..

nama anak : nurul damia amnan
tarikh lahir : 13 april 2008



banner kakyog's shoppe

nak tag
alycia
ibu damia
mummy ayu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2nd GA from our liltle family


nak join klik banner

alamak...sy ada gambo ngan kawan2 bole kan?hehe
xde plak gambo sorang2 pegang chopstick

gambo ni masa ktorg makan yee sang sempena chinese new year..
masa ni masa kt opis lama, kat petronas klcc


dari kiri :ekin, saya, encik nabil boz saya, chan, kak pah, lisa & anaz


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

CONTEST AKU DAN PINK

nak join klik banner


oleh sebab aku xde banyak sangat koleksi baju PINK atau barang PINK.jadi aku nak pertaruhkan gambar masa kat bloggers gathering 2009 kat taman tasik titiwangsa yang bertemakan PINK

gathering aritu bertemakan PINK..ni la pertama kali aku join gahtering kawan2 blogger..selama ni kami kenal melalui alam maya je...akhirnya dapat juga bersua muka...masa gathering yang pertama kali ni tak ramai sangat yang join..ada la dalam 50 orang semuanya...

memang seronok dapat jumpe kawan2 baru..
dapat join mcm2 game & aktiviti dan yg paling bez dapat makan yang sedap2
ehehhe....

dapat macam2 hadiah


& paling bez sekali..muka kita orang semua dapat masuk paper SINAR HARIAN...hehe..pemes la sekejap aritu kan hehe...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

COMELLOTE NEW BORN CONTEST by Amieylee & Iedaremy


nak join klik banner


gambar damia masa baru je kuar dari perut mama dia...
nurse tu amek damia kasi mandi wangi2 seme pastu dah siap2 pakai mcm tudung gini hehe
kiut je nengok...nurse tu cakap nah anak awak dah siap mandi siap pakai tudung
ala..tgk gambo damia time bb ni tingin rasa nye nak ada bb lagi hehehe...

ama ibu : fauzana
nama anak : nurul damia amnan
umur anak sekarang : 2 tahun 11 bulan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Anakku Comel Giveaway by Littlestoryfromlittlefamily


nak join klik gambo batrice yang comei tu

wah tu dia zana dah wat GA la hehe..adiah dia spesel dari bandung..
tuan tanah nk g holiday kt bandung esok ek zana?
hepi holiday korang...enjoy ur holiday ok...

kengkonon gadis ayu selit munge tepi tlinge hehe..

nak tang
juelee
cutemum
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st giveaway from Nads Collections

::NADS COLLECTIONS::
nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR BIRTHDAY GIVEAWAY

nak join klik banner

sempena beday GKSB pada 27 Mac nanti
saya nak wish happy birthday...semoga dimurahkan rezeki, di panjang umur & semoga berjaya dalam hidup

GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

CONTEST BLOG PALING SIMPLE


nak join klik banner

S - saya
I - ingin
M - makan
P - pengat
L - labu
E - emak

nak tag
juelee
mj
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

My 1st Giveaway

nak join klik banner
nak tag

cutemum
mj

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

mrs zach buat give away lagi

nak join klik banner

gambar family saya


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

teka waktu kelahiran "fathaka"- give & away


nak join klik banner


teka
0945 h
1337 h
2020 h
nak tag
juelee
shaizhar

happy 21st birthday..semoga dimurahkan rezeki, di panjangkan umur & semoga berjaya dalam kehidupan...

GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics


terimalah lagi beday dari anak saya damia



Biqque's February Lucky Follower


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sunday, February 27, 2011

contest "gambar percutian yang menarik yang berlatar belakang pemandangan cantik2

nak join klik banner

tara..gambar pemandangan paling cantik @ broga hill
nak tag
shaizhar
mz
cutemum
juelee
mj


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Raimi 1st Giveaway

nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

kakpah's giveaway

nak join klik banner
nak tag
cutemum
mz
shaizhar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Celebrate Our 4th Anniversary Contest



nak join klik banner
Assignment Untuk Peserta:

a. Pamerkan 1 keping gambar kenangan Perkahwinan anda semasa acara MAKAN BERADAB (oleh itu sebaiknya Gambar itu HAK MILIK ANDA SENDIRI)

gambar masa acara makan beradab

b. Berikan cadangan kepada kami.. apakah cara yang sesuai untuk Kami menyambut Ulangtahun Perkahwinan kami ke 4....

cadangan pertama :

ok saya nak suggest kan :
Luscious hand bouquet of Ferrero Rocher Chocolate (6) & Red Roses (6) with elegant packaging & decoratives.
Price RM 90


biasa kita ni kalau nak kasi hadiah kat husband mesti beli wallet, belt, kasut, baju, perfume..menda2 tu seme mcm dah biasa kan...kalau hari2 bukan istimewa pon kita boleh bagi...

emm..biasanye lelaki yang suka kasi choc, flower kat perempuan kan..so apa kata kali ni buat kelainan sikit...sebab apa saya suggest mcm ni?sebab saya pernah buat dulu sekali...time anniversary saya bagi dia sejambak bunga...& guess what?dia sangat2 tak sangka dapat bunga dari isteri dia..hahahah ..muka xbole belah malu2 kucing time dapat hadiah tu...kekekeke...

tak susah pon..apa yang awak perlu buat just masuk je mana website contoh TELEGIFT
pastu order & bayar through online..pastu tunggu hadiah tu dihantar kepada encik suami...kasi suprise skit anta kt office dia ke...heeheh...saya memang suka bab2 surprise kan orang ni...

cadangan ke -2

saya cadangkan korang spa & amek pakej couple spa (mmg banyak spa2 yg ada buat pakej mcm ni).

kenapa saya cadangkan SPA? saya & suami telah mencuba buat facial treatment, ala just cuci2 muka, massage & last sekali kena pakai mask.rawatan tu hanya la dalam tempoh satu jam saja...tapi..sangat2 bez..dapat duduk dalam bilik yg cahaya dia suram2 sambil dengar lagu romantik2 & bilik tu plak wangi dengan aroma lavendar....pergh...serius seronok sgt..



itu baru saya try buat facial..blom try buat SPA lagi...kalau buat SPA lagi la bez...badan dapat diurut kasi longgar sket urat2 tu kan...sesambil di massage, sesambil tu bole selami hati pasangan (jgn kata dah kawen xyah nk selam2 ek..kena juga...sesekali menyelami ati pasangan nih)

amacam tingin nak nak wat SPA?heee...mmg ni antara aktiviti yg tgh dok berlegar2 dalam kepala ni...nk wat sama2 encik suami saya nanti.
cadangan ke-3

buat satu seprise untuk suami...kasi dia cuppies....mcm saya buat masa celebrate 4th wedding anniversary tahun lepas..
kalau nak baca mcm mana plan saya buat seprise bole klik sini
http://ibudamia.blogspot.com/2010/07/seprise-utk-en-amrul.html
cadangan ke-4
romantic dinner sama2....sambil makan ditemani cahaya lilin...
sambil mengimbas kenangan dulu...cewah mesti bezz


cadangan ke-5
holiday bersama2....kalau bole kat tepi laut ke..., tempat2 sejuk ke mcm cameron or genting hehe...

ok tu saje cadangan saya...harap dapat membantu...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!