NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Tuesday, May 31, 2011

My Anniversary Giveaway .


nak join klik sini
nak tag

alycia
mj
juelee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Fabulouz Shawl's 1st Anniversary Giveaway




Fabulous Shawl
nak join klik banner

apa yang menarik di
F A B U L O U Z S H A W L



SEKALI PANDANG HATI TERUS TERPIKAT..
SEBAB SEMUA KOLEKSI SHAWL KAT
F A B U L O U Z S H A W L

SANGAT..SANGAT MENARIK & ADA ANTARA DESIGN SHAWL TU YANG AKU TAK PERNAH LAGI JUMPE DEKAT LUAR..

SEBAGAI SALAH SEORANG PENGGEMAR SHAWL..AKU MEMANG SELALU MENCARI KOLEKSI2 SHAWL TERKINI SELEPAS AKU TENGOK KAT

F A B U L O U Z S H A W L

TERUS TERDETIK DALAM HATI..WAH...CANTIK2 BETOL SHAWL2 KAT SINI..SO LEPAS NI...KALAU NAK CARI SHAWL YANG LAIN DARI LAIN & MENARIK BOLE JE RAMAI2 TERJAH KAT

F A B U L O U Z S H A W L

MEMANG SANGAT SESUAI DENGAN NAMA KEDAI

F A B U L O U Z S H A W L

KOLEKSI2 TUDUNG DI SINI
SEMEMANGNYA

F A B U L O U Z



OK JOM KITA SAMA2 CUCI MATA
TENGOK KOLEKSI2 SHAWL/ TUDUNG YANG ADA KAT
F A B U L O U Z S H A W L








APA TUNGGU LAGI?? SILA LAH TERJAH

F A B U L O U Z S H A W L

SELAMAT BERSHOPPING








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Pink Vintage Giveaway


nak join klik sini
nak tag
alycia
juelee
mj
mz
lin azlina

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

contest i love my BFF

nak join klik sini




ni la dia deah..kawan baik aku dunia & akhirat...aku sayang deah...dia la sorang2nye kawan yang sangat2 memahami aku...kami satu kepala..mmg dua2 gila2 tapi deah lagi gila..hahhaha....aku kenal deah sejak tahun 2005, masa tu kami sama2 satu office

fyi, aku ni PJJ ngan husband, so walaupon aku dah kawen, life aku mcm orang bujang..sebab en.suami jauh kan..so banyak masa aku habis ngan kawan2...& paling banyak masa aku habis ngan deah...deah selalu tak lupe kat aku..kalau dia nak g holiday ke jalan2 ke sure dia call aku tanya free x?nak join tak dia g jalan2 or g holiday?dah banyak kali kami holiday sama2

aku kenal seluruh keluarga dia..mak, bapak, mak tiri, bapak tiri, pakcik, makcik, nenek, anak sedara..seme aku kenal..even sedara mara deah pon kenal aku..kadang2 aku join dia & sedara2 dia g holiday..dah rasa mcm family aku sendiri je...

deah banyak tolong aku..xkira time aku susah or time aku senang...ingat lagi dulu masa aku keguguran..& time tu amrul ada kt johor...deah la yang teman aku hantar pergi hospital...deah tunggu sampai aku habis d&c...deah la yang kasi aku semangat..time aku nanges2 time aku hilang baby dulu....sampai skang aku xbole lupe...time kt hospital bila doktor ckp aku keguguran aku peluk deah sambil nangis teresak2....

deah..aku sayang kau!!

nak tag
cutemum
alycia
mz
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st Luck Draw Giveaway KZNabihah Boutique


nak join klik banner

ok jom kita tengok apa yang ada di


❤❤KZNabihah Boutique❤❤

kalau nak di ikutkan mcm2 korang bole dapat kan

❤❤KZNabihah Boutique❤❤
tak caya cube tengok label ni...mcm2 ada kan??

ok la ni antara 3 barangan yang ada di
Puffy Flower Blouse


DAMIA BEG

ROSE PUFFY MAXI DRESS

menarik kan?nak2 damia beg tu heheh dah macam nama anak aku dah...
so apa lagi...kalau berminat dengan seme barang2 di atas
sila la terjah

❤❤KZNabihah Boutique❤❤

nak tag
cutemum
alycia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Siapa TOP REFERER FA? Giveaway


nak join klik banner
Syarat:
1.
Copy & Paste banner bawah ni di sidebar anda dan link ke entri ini.


2.
Buat entri tentang GA ini di blog anda dan jangan lupa letakkan linknya dlm comment di entri ni.
Entri anda mestilah mengandungi:
Banner GA, details tentang GA dan daripada siapa anda tahu tentang GA ini.

3.
Tagkan kepada minimum 4 rakan anda
[Lagi banyak, lagi besar chance untuk menang betul x?]

4.
Hanya seorang pemenang akan dipilih.
|
|
*****
***
*
Referer paling manTOP.

5.
Dan lastly, dan paling best ...terpulang samada anda mau follow blog FA atau tidak..tiada paksaan ok.

Hadiah:
Jam tangan @ handbag
[brand dirahsiakan untuk sementara k.]

Tarikh Tutup penyertaan:
31 Mei 2011
[Hadiah agak lumayan so FA buat lama sikit la.]

Selamat mencuba kawan2!!!!!

referrer : cutemum

pst jgn lupe mention aku sebagai referrer
tq


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

contest 'anak ayah'

nak join klik banner

gambar ni masa mandi dekat swimming pool time ni dah nak dekat magrib...suka tgk gmbr ni sebab ada gambo sunset tu
mmg aku sendiri suka tgk gambar ni..nampak sgt kemesraan antara dua beranak


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

contest : hepi besday daddy!!!

bila tarikh lahir daddy @ en. soami

teka : 23/6

hepy beday buat encik somi nureen..semoga di murahkan rezki & dikurniakan kesihatan yang baik
semoga berbahagia selalu di samping keluarga tersayang
GrandProfile.com is your one stop for Myspace Graphics

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

banner mid-year GA

nak join klik banner

Wajib letak link para sponsors seperti di bawah (korang boleh copy je ) :

nak tag
alycia



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

ayah Danial birthday giveaway


nak join klik banner


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saturday, May 28, 2011

lovely thread garden 1st giveaway"

"Lovely Thread Garden" 1st Giveaway
nk join klik banner

ni yg saya suke :)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Anin :Ease Mom hanging bottle rack

sape nak menang

hanging bottle rack ??

ok jom kita tengok dulu keterangan pasal

hanging bottle rack ??


yang mana sangat sesuai utk digunakan oleh semua ibu2 yang mempunyai anak kecil yang masih menyusu botol
kadang2lepas basuh botol kita masukkan dalam tupperware atau campur dgn pinggan mangkuk..
yang mana kita tau ia tidak memudahkan kerja kita bila nak buat susu lepastu
jadi inilah alternatifnya
harganya pun murah sangat..
sesuai sgt utk dibeli..sekali letak 5 botol boleh..
ngn teats die sekali..
maksudnya di sini ia sangat bermanfaat
jadi apa tunggu lagi... jom sertai GA ini..
dan bagi yang berminat nak beli
harga pasarannya rm 39.90
anin bagi rm35 termasuk pos~!!

murah kan?
betul..
jadi mari jom kita beli
terhad kepada 20 org terawal sahaja
(7 kuota sudah terisi)
tinggal 13
jadi bagi sesiapa yang berminat nak beli
boleh order dulu ngn anin..
akhir mei or awal jun barang insha Allah sampai

nak beli? just email

farhanin1984@gmail.com
dan kalau ade kawan2 yg mmg ada no fon anin..bole SMS
1) nama
2) barangan apa nak
3) Kuantiti berapa
4)akaun apa nak transfer duit (Maybank or CIMB or Bank Islam )

so tunggu apa lagi kawan2???kalau berminat jom kita pakat serbu blog


kenapa anda yang layak untuk dapat hadiah ini (tak lebih 20 patah perkataan) ..

dengan ada nya rack ni, keadaan dapur saya akan jadi lebih kemas & botol2 susu dapat disusun dengan lebih teratur

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, May 27, 2011

Cik Ayu Buat Contest: Blog Paling Cute!!!



nak join klik banner
nak pertandingkan blog ni
nana+amrul=damia


nak tag
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Keysha Contest (Aku & Tudung)



nak join klik banner

ni la tudung yang aku suka , jenis shawl, hadiah GA sangat suka sebab dia kalerpul
kaler dia walaupun agak striking tp menarik...di padankan plak dengan inner kaler hitam

nak tag
cutemum
alycia
juelee




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

'asleenda simple mimple GA


nak join klik banner
nak tag
cutemum




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

" Mr iZzo 1st GiveAway free T-Shirt"

nak join klik banner

so far blog ni dia xde banyak widget2 yang tak perlu nak loading pon laju je
cumanya template 2 colum tu kalau bole gunakan sepenuhnya ruang belah kanan tu nampak mcm membazir ruang kat belah kanan tu..kalau bole rapatkan tros sampai tepi

kotak follower sebaik2nya biar dia berada kat atas sekali

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st GA bintanghatyku


nak join klik banner


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Happy Moment



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

:: GA Jemari Emmie ::


nak join klik banner

nak tag'
cutemum
alycia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!