NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Thursday, June 30, 2011

N.A.N.A Giveaway

nak join?senang je caranya2 :

1. buat satu simple entry amek gambar bawah tu sebagai banner
2. like http://www.facebook.com/SabahanBloggersClub

3 like gambar ni http://www.facebook.com/ibudamia#!/photo.php?fbid=178016252252397&set=a.177961675591188.57272.146847825369240&type=1&theater

4. tinggalkan link korang & id fb dalam entry ni tu je..

5. kepada mereka yang dah vote sebelum entry ni dibuat, harap bole tinggalkan id fb korang kat sini

6. tarikh tutup : 30/6/2011


hadiah2 nye ialah :
3 biji FM sabah utk mereka yang bertuah
sekeping KFC sunriser kad
kad ni melayakkan korang utk dapat diskaun 20% twister combo every Wednesday & 20% discount a.m platter combo every sunday valid sampai 31/12/2012 kad ni
kat dalam tu ada juga voucher discount meal2 yg terpilih


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Wednesday, June 29, 2011

GIVE AWAY BUTTON CWL


nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Contest " BAJU RAYA FREE"


NAK JOIN KLIK BANNER
nak tag
eb
alycia
cutemum


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

CONTEST BLINK BLINK

NAK JOIN KLIK BANNER

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3rd Giveaway - Passport holder


nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

TOUR FEVER WITH evaros-skincare.blogspot.com PART 3

" Saya nak PRODUK DARI EVAROS SKINCARE untuk tour JULAI 2011 ini, orang KUALA LUMPUR jangan lupa datang jumpa mereka ."

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GiveAway CikArda,lah..!seghonok,peah!!! :


Join GA yg dianjurkn oleh http://belogcikarda.blogspot.com..Jom join!!

tag
cutemum
alycia
eb
mj
miza


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, June 28, 2011

aDieyZa Wedding Anniversary GiveAway!!


nak tag
cutemum
alycia
eb

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

contest Sambung Cerita Effa CuRio!!~




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saya nak hadiah!!

saya nak hadiah!!
tapi apa penganjur nak kasi adiah ek??
xkisah la hadiah apa pun
yang penting
S.A.YA. N.A.K H.A.D.I.A.H T.U


(。◕‿◕。)


nak tag
cutemum
alycia
eb

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Contest - Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!

Apa?
Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!


Bila?
14 Jun 2011 - 24 Julai 2011

Bagaimana?

  • Share giveaway ini dan letakkan gambar di atas di dalam entry anda (Facebook/Blog)
  • Linkkan entri anda dengan entri giveaway ini
  • Masukkan link BabyIbu Shoppe dalam entri tersebut
  • Untuk FB, like BabyIbu Shoppe; Untuk Blogger, linkkan BabyIbu Shoppe dalma bloglist anda
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen entri ini
  • Boleh hantar banyak penyertaan (sama ada melalui FB atau blog). Setiap penyertaan dinilai berasingan


Hadiah


Kategori Entri Paling Menarik/Kreatif


Hadiah Utama
Sebuah clutch/wallet Liz Claiborne Bernilai RM150



Hadiah Saguhati x 2
Voucher BabyIbu Shoppe bernilai RM30 untuk setiap pemenang

Kategori Cabutan Bertuah
(melalui Random.Org)


Hadiah Utama
Permainan Fisher Price bernilai RM50

Hadiah Saguhati x 5
FM dari UK

Menarikkan? Good luck semua!!!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

"ADC & FN GIVEAWAY"

nak join klik banner
nak tag
eb
alycia
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

contest aksi si cilik

nak join klik banner


nak tag
cutemum
alycia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!


GA bez ni sebab adiahnye pon dress....aku skang kan dah berjinak2 ngan dunia dress hehe....main tibai je mix & match dress & suar jeans..janji nampak sedap di pandang mata...tp serius la..mmg aku skang klw g carik baju mmg akan beli satu dress...skang ni dalam usaha nak kumpul dress lawa2 la ni..

kalau penganjur nak tau saya memang seorang penggemar dress, kalau di hitung dalam almari ada dekat 15 helai dress saya. memang suka sangat..rasa macam wanita ayu gitu bila pakai dress
kalau tak caya jom saya tunjuk gambar saya pakai dress



dress ni hadiah menang GA, satu2nye dress yang dapat dari kemenangan GA
2 beranak yang pakai dress + cardigan
2 beranak yang pakai dress :)

saya ada sehelai dress yang saya jadikan sebagai sumber insppirasi nak kurus..
ni la satu2nya dress yang saya ada yang maish saya blom pakai lagi..ntah tak tau nak pakai pegi mana hehe...


kalau lah saya di pilih sebagai pemenang..alangkah bertuahnye..dapat tambah lagi koleksi dress yang sedia ada...

referrer aku : anim
p.s korang jangan lupe mention aku sebagai referrer ek..tq..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

JOM JOIN GIVEAWAY GADIS DESA



nak tag
cutemum
eb



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Cash giveaway from mama shifa


nak joinklik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Contest Blog Paling Kemas


nak pertandingkan blog ni
nana+amrul=damia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, June 27, 2011

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

KATEGORI
3 ) Gambar Ketika Melancong

gambar2 masa melancong kat negeri sabah

desa cattle, kundasang, kawasan pergunungan yang sejuk di mana letaknye gunung kinabalu...pemandangan yg sangat indah gunung menghijau, udara yg segar

berlatar belakang kan gunung kinabalu
manukan island
pulau yang sangat indah..air nye yang jernih...bole nampak segala hidup laut di dalam nya
melompat kegembiraan melepaskan tension di pulau manukan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!


KATEGORI
2 ) Gambar Sewaktu Zaman Persekolahan


kawan2 kelas 5 mawar
Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Ampang, Kuala Lumpur
a.k.a Ampang Girls
untuk amik gambar2 ni..aku tukang kasi tunjuk mcm mana aksi yang perlu dibuat..hahaha... kata aku kan suka bergambar...jadinye aku la cikgu kt kawan2 aku kasi tunjuk ajar camne nak posing.time ni amek gambar ni pakai kamera aku..ala kamera dulu2 yang pakai kodak tu...satu roll tu ada 36 gambar & ini semualah gambar2 terbaik yang aku pilih untuk dimuatkan kat dalam magazine sekolah.
gambar yang aku reka design nye ni menang Tempat ke-2!!
ni la hasil page kat magazine sekolah tengok tu ada medal no 2 tu maknanya menang tempat ke-2
kalau nk tgk bukti aku yang buat design ni sila klik gambo ni utk tumbesaran & tgk blah kanan sekali ada sign aku design by : FAUZANA
ha..yang ni plak muke sorang2 budak2 kelas dengan lebey dekat siap ada gambo cikgu2 sekali..
nak cari aku senang je..barisan no 3, dari kiri : aku gambar no 2 pakai tudung hijau tu nama FAUZANA

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

KATEGORI
4 ) Gambar Bersama Kawan Baik/Bf /Gf

gambar2 bersama kawan baik masa ni ktorang mendaki broga hill
memang sempu nak sampai atas tu..tapi bila dah sampai masyallah rasa tak nak turun..pemandangan yg sangat cantik....

rombongan 6 sekawan mendaki broga hill
bergambar kenangan di buaian dr skeikh muszaphar & datin harlina buat pre wedding photoshoot :)
berlatar belakang pemandangan yg sangat cantik

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Lovely Moment Giveaway





nak join klik banner

ingat nak bubuh gambo kiss2 ngan suami kang korang muntah hijau plak kang hahha
jadinye buh la gambo kiss2 ngan damia
gambar ni di ambik masa kat kinabalu park, sabah


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

PHOTOGENIC PETS CONTEST





gambo ngan butterfly..ni kategori haiwan juga kan?heheh...
butterfly ni tiba2 datang hinggap atas kepala dah jadi mcm kerongsang plak heheh
gambar ni masa g jalan2 kat butterfly park @ lake garden

nak tag
eb
alycia
cutemum
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Cute and Awesome Blog Contest



nak pertandingkan blog ni
nana+amrul=damia

nak tag
cutemum
eb

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway | "love to look gorjes!"

Boleh klik banner untuk join!

Penganjur giveaway ni adalah ;


nak teka hadiah giveaway
hadiah dari lulu : wallet
hadiah dari pinky momma : shawl / pashmina / barang makeup
hadiah dari hasriasa : barang2 dari GM (contoh handbeg / baby tights)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^



gambar kami sekeluarga masa holiday kat desa cattle, kundasang sabah
nak tengok banyak lagi gambar2 dekat new zealand tipu2 ni bole klik sini
http://ibudamia.blogspot.com/2011/01/sabah-desa-cattle-aka-new-zealand-tipu2.html

pertama kali sampai sini terus stuju kata kengkawan..desa cattle ni ala2 new zealand..heheh sebab ada lembu tompok2 taik unta tu....hehehe...sejukkk kat sini..masa sampai tu kul 8 lebih gitu...kabus saje...jalan nk g sini memang berbukit, tinggi tempat ni..jalan nk masuk bukan jalan tar mmg berbatu2 gegar pundi kencing..hahah dah ler aku dok tahan kencing..kekekek...seb baik ada toilet kt sini

harga masuk sorang RM3 saje...kat sini tempat proses susu terbaik dari ladang...tapi sebab kami pegi pagi tak dapatla nk tgk susu lembu di perah..klw nk tgk susu lembu kena datang kul 3ptg...masa sampai sini kami still bole nampak lagi gunung kinabalu tu..tapi tak lama..dalam setengah jam je gunung dah hilang di telan kabus....so pesanan aku..klw korang pegi awal kat sini amek la gambar banyak2 nampak view gunung tu..sebab mmg skejap je nampak gunung tu...belah pagi je biasanye...tengahari kim salam la ko nk tgk gunung tu

dah nama pon tempat lembu kan..taik lembu merata2...mcm pesta taik lembu kekekek...tu pasal aku lipat kaki suar damia tinggi2 klw tidak kang abes dia sapu seme taik lembu...dah ler lecak..abes kasut aku bertanah2 bagai...plak tu abes kete akak ipar aku berlumpur2 heheheh...

kakak ipar aku ada tanya..g kundasang jalan2 mana lagi?aku ckp memorial war, pastu g tgk lembu..dia pon tak tau desa cattle ni...heheh..dia tanya apa yg ada kat sini?aku ckp la..ala2 new zealand..eksited dia dgr...heheh..sian duduk KK tp tak tau ada new zealand tipu2..sure pasni dia ajak abg aku g new zealand palsu ni hehee....

contest di anjurkan oleh
-http://drmuslimah.blogspot.com/ dan http://muslimahhour.blogspot.com/

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!