NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Wednesday, September 28, 2011

hadiah dah di pos

perhatian kepada para pemenang:

1. fm melaka
2 keychain langkawi & fm langkawi
3. kain pasang
4. shawl

ni seme hadiah2 yg aku janji nak bagi, kepada sape2 yang rasa korang ada menang kat blog ni GA ke contest ke hadiah aku baru je pos tadi.sorry atas kelewatan mcm2 halangan aku nak g pejabat pos..kete kena blok la..xleh aku nak kuor time lunch..itu la ini la..

sudahnye baru arini berjaya mengepos adiah korang..

kepada naa mama iqy sorry na...adiah na tertinggal kat opis plak...mcm mana bole cicir..nanti kita pos kan ok..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, September 23, 2011

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING



 nak join klik banner
selamat hari jadi..semoga panjang umur dan murah rezeki

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Simple Lucky Draw By Cik Purple

 
 
nak join klik banner
nak tag
cutemum
alcyia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Contest I'm Proud To Be A Muslimah

 nak join klik banner




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Apash Sweet Treats: FIRST GIVEAWAY

 nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GA : Saya nak Cream Caramel Puding dari Ourkizuna



nak join klik banner
(1) Buat satu entry dan tulis sebab kenapa aku patut bagi korang puding caramel yang sedap ni dan letak banner huduh yang aku buat sendiri tu. Oh jangan lupa linkkan pada entry ni

sebab puding ni peveret aku pernah buat sekali kot tapi tak jadi pastu dah giveup nak try lagi heheee 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

pemenang korang vote saya, saya kasi hadiah

 SORRRYYYYYYY LAMBAT SGT UMUMKAN PEMENANG MCM2 HAL PC PLAK KENA VIRUS
NI PEMENANG UTK YG DAH TLG VOTE 2 GAMBO DI BAWAH NI






1shidasyakirin said...
3IntaNBerliaN said...
4nanakimie said...
5shidasyakirin said...
6Cik Bunny said...
7zaikulim said...
8Mama Ishazah said...
9aNiM said...
10Fara said...
11shidasyakirin said...
12Annis Wina said...
13Fara said...
14Fara said...
15MamaRifqy said...
16MamaRifqy said...
17tiefazatie said...
18Fara said...
19MamaRifqy said...
20MamaRifqy said...
21taufidris said...
22Cute MuM said...
23Cute MuM said...
24Mama Ishazah said...
25tiefazatie said...
26IntaNBerliaN said...
27mama rifQy said...
28mama rifQy said...
29mama rifQy said...
30Mama Ishazah said...
31Fara said...
32IntaNBerliaN said...
33MamaRifqy said...
34MamaRifqy said...
35Fara said...
36IntaNBerliaN said...
37MamaRifqy said...
38Fara said...
39NOOR FATIN said...
40nenot said...
41MamaRifqy said...
42MamaRifqy said...
43IntaNBerliaN said...
44Fara said...
45Mama Ishazah said...
46nenot said...
47IntaNBerliaN said...
48Fara said...
49Mama Ishazah said...
50IntaNBerliaN said...
51Fara said...
52Mama Ishazah said...
53IntaNBerliaN said...
54Fara said...
55Mama Ishazah said...
56IntaNBerliaN said...
57IntaNBerliaN said...
58Fara said...
59Mama Ishazah said...
60eB ezrin said...
61IntaNBerliaN said...
62IntaNBerliaN said...
63Fara said...
64Mama Ishazah said...
65fiezahkecik said...
66IntaNBerliaN said...
67Fara said...
68fiezahkecik said...
69Mama Ishazah said...
70Fara said...
71Mama Ishazah said...
72IntaNBerliaN said...
73IntaNBerliaN said...
74Fara said...
75Mama Ishazah said...
76Fara said...
77Fara said...
78Fara said...
79Mama Ishazah said...
80Fara said...
81Fara said...
82Fara said...
83Fara said...
84Fara said...
85Fara said...
86Mama Ishazah said...
87Fara said...
88Fara said...
89Fara said...
90Fara said...
91Fara said...
92Fara said...
93Mama Ishazah said...
94Fara said...
95Fara said...
96Fara said...
97Fara said...
98Fara said...
99misz l0vely said...
100Fara said...
101Mama Ishazah said...
102Fara said...
103Nisa Greennnpanda said...
105Nisa Greennnpanda said...


setelah di random ni la dia para pemenang nye:

pemenang pertama dapat kain sepasang (4meter) 
NO 81 FARA

pemenang ke-2 dapat shawl
NO 1 SYIDASYAKIRIN (sekali lg shida ada luck..hehe)

pemenang ke-3 dapat FM langkawi
NO 44 MAMARIFQY

pemenang ke-4 dapat minyak keychain langkawi
NO 45 MAMA ISHAZAH

mcm bese emailkan address kat nanamrul@yahoo.com

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Thursday, September 22, 2011

pemenang FM melaka


ingat lagi tak aku suh like gambo ni...sorry sangat2 aku xsempat nak umumkan pemenang..nak2 minggu ni pc asik problem....aku dah list nama boh dalam pc sekali pc kena virus abes ilang seme document....kena buat lg skali..ada lagi satu result aku tak umumkan lagi..aku try umumkan secepat yg mungkin adeh...aritu dah listkan nama2 sekali pc kena virus plak

ok ni 2 pemenang bertuah aku random 

no 25 & no 5

3.aNiM said
8.Alycia
9.Syana
10.Zue
11.Eryn
12.Naa
13.Ayu rafikah
14.Zura rahim
15.Ezna
16.Nida
17.Azlyn talib
18.Mj
19.Cikbam2
20.Rafidah salleh
21.fara aseng
22.Zt
23.Ros rusli
24.Ibu hadif
25.Ayu idayu alwi
26.Deqlis
27.SUkma

para pemenang, emailkan address anda kat email nanamrul@yahoo.com


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saturday, September 17, 2011

wanita2u 2nd giveaway






Apa yang anda perlu buat simple sahaja iaitu:

  1. Blogger
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.
2. Facebook
  • Like page Wanita2u. Skip jika anda sudah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u.
3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash".
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join.

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah :
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username



Tuesday, September 13, 2011

FM melaka utk korang, jom like beramai2

minta tulun korang...
like kan gambo di bawah ini cara2nya

1. like FB ASIA MEDIA TV
2. cari nama aku kat bawah2 tu FAUZANA ISMAIL pehtu like gambo ni..(sape yang tak add aku lagi kat fb kena add aku dulu tau kalau tak tak bole like gambo ni)
3. tinggalkan nama korang kt sini aku nak wat lucky draw adiah dia FM melaka 2 ketol
korang bole vote arini smpai esok je sebelum ESOK pukul 1.00 p.m

PERHATIAN KEPADA PEMENANG KEYCHAIN LANGKAWI
HADIAH2 KORANG AKU AKAN POS SEKALI DENGAN HADIAH GA YANG INI PADA HARI KHAMIS NI

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

perhatian kepada peserta : korang vote saya, saya kasi hadiah

sorry yea...agak lambat umumkan result..keputusan contest kat fb dah pun dikeluarkan tak de rezeki menang hadiah utama mahupun saguhati..

tapi xpe..hadiah korang yg sudi vote tetap ada..tapi hadiah kek tu xde la ek..sebab aku kata klw aku menang hadiah utama baru ada adiah kek tu hee...adiah2 yg bakal di menangi antaranya:

shawl, kain pasang 4 meter & keychain langkawi.aku try umumkan pemenang dalam minggu ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, September 12, 2011

DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYA BELOG


nak join klik banner
nak tag
lela
hanim
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Give Aways Template dari Cik Nurfarah




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Kali Pertama Abazilah

nak join klik banner
nak tag
lela
cutemum
alycia

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng


nak join klik banner
nak tag
alycia
eb
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

contest raya terbaikku!



tahun ni raya yang ke-6 aku ngan amrul, raya ke-4 sambut ngan damia.dah 5 thn lebih kawen ni 3 kali je rasa sambut raya sama2...lagi 2 kali tu amrul keje..& tahun ni pon amrul keje..jadinye 3 tahun dapat raya sama, 3 tahun xdapat raya sama.

xpela..demi tugas kan..apa bole buat..kita memasing keje carik rezeki dah keje amrul gitu aku redho je..xde la nak melalak2 pagi raya sedih2 xdapat raya sama..memang tak dinafikan ada la rasa sedih tipu la kan..ingat hati aku ni hati batu ke hehe...tapi sebab dah biasa melalui menda ni..so dah bole terima dah, tambah2 sejak ada damia ni aku dah "kebal" dah...mcm xde perasaan heheh..

raya tahun 2009 ialah raya terbaik aku.kenapa??jom aku xplain
raya pertama pas kawen
tema pepel masa ni baru 4 bulan kawen kot
raya ke-2 kawen sadis skit xde gambo raya..ni pon amek pakai henpon ntah camane xdan nk amek gambo raya
tema coklat
raya ke- pas kawen & pertama kali raya ngan damia, masa ni damia umur 6 bulan
amrul keje..
tema : xde tema caca marba

raya 2010
beraya berdua ngan damia
tema merah nye makngah (suami keje dia balik kl raya ke-3)
raya 2011
sekali lagi tahun ni suami kena keje di hari raya...tak lengkap lagi gambar family
tahun ni suami balik kl pn pada raya ke-3


tahun 2009 merupakan raya terbaik sebab:

ni lah satu2nya gambar kami 3beranak yg complete di pagi raya
masa ni kat kampung penang, time damia umur stahun stengah
tema kelabu taik anjing

raya tahun 2009 :
-pertama kali beraya sama2 lepas ada anak...padahal masa raya pertama ada anak, damia umur 6 bulan, suami plak kena keje masa hari raya..jadi xde gambar raya sama2...
- raya tahun 2009 merupakan raya pertama aku di luar kuala lumpur (selama 27 tahun raya kt KL)...sebab selama aku blom kawen aku memang duduk kl ngan family & mertua duduk kl..tahun 2009 kami nak rasa raya kat kampung tu balik penang rumah makcik suami

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Lovelymasha sempena Syawal & besday girl

nak join klik banner

ni gambo raya saya tahun ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia


nak join klik banner

Hadiah yang saya teringin nak menang

Wang tunai RM 50 tajaan Asfandi Ahmad x 2 Pemenang

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

suka suki giveaway

nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

"STRESS" Lucky Draw


"Bila stress saya ......................................................."
akan hempas barang2 yang ada atas meja.hehe...mmg gitu la tabiat saya

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Segmen Lucky Draw bersama Fareha Rahmat :)

Photobucket

nak join klik banner
kenapa aku join segmen ni?sebab salah satu cara untuk update blog & dapat be hehe
pastu mana tau kot ada luck buleh dapat topup



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sunday, September 11, 2011

Contest : Atika Aula nak bagi duit raya



nak join klik baner
ok nak review pasal blog atika aulia

1. tulisan tu mcm sakit mata skit dia ala2 berdouble mcm ada shadow belakang dia..tengok lama2 sakit kepala rasa...
2. senang nak loading sebab xde gadjet yg merepek2

nak tag
cutemum
mj


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, September 9, 2011

First Lucky Draw Aten


nak join klik banner
nak tag
cutemum
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

"AKU DAN BUDAK CUTE"

nak join klik banner

gambar raya baru2 ni..
nak tau sape budak cute ni?ni bukan anak sedara, bukan adik tau
ni anak saya satu2nya anak saya..kalau kuar kan ramai yg cakap ni adik ek?wah kembang mak nyah....orang kata damia adik aku hehehe....
awat?agaknye pangai aku ngan damia sama2 gedik...pastu ramai juga kawan2 kata aku ngan damia ni xnampak mcm mak ngan anak, nampak mcm kawan2 je the way aku layan damia tu...
tu la..damia dah biasa hidup berdikari mcm mama dia kan..tu pasal dia pon matured walapun umur dia baru 3 tahun 4 bulan

nak tag
eb
lela
cutemum

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

pemenang GA keychain langkawi

sorry sangat2 lambat umumkan pemenang...agak bizi..ok jom kita tengok sape yg menang

pemenang fm langkawi (vote paling banyak)
cik syuhada

setelah di random no2 yang bertuah dapat keychain langkawi adalah :
13, 8, 21, 3 & 15
sila cek no korang kt bawah
sorry bizi tak sempat nak upload gambar random tu..

1.

1. Fadzillah Kamarudin

2. Zue AnnaLeeya

3. Nur Syahida

4. Huda

5. Kasih Ibu

6. abazilah

7. Cik Rose Cute

8. Cik Purple Pinkypuff

9. IntaNBerliaN

10. seputihsalju

11. sHieRa @ cRa

12. Nida

13. ~~@lyci@~~

14. NOOR FATIN

15. Nor Nadiah

16. Joel Leslie

17. Cempaka Kuning

18. ..m@m@ T0meLL..

19. syana

20. heze

21.mama tisya

22.ayu rafikah

23. zety

24. izan

25.zue

26. cutemum

27.zura rahim



sila emailkan address korang kat nanamrul@yahoo.com tak pon bole kasi kat sini aku xkan publish komen korang k

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!