NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Saturday, October 29, 2011

kami memerlukan bantuan anda

hai korang..morning dah bekpes blom?aku blom bekpes lagi ni celik mata buka laptop vote contest safi hahah....kritikal dah hidup aku skang ni ngan deah skali lah..dalam kepala xde menda lain balik keje tukor baju vote...kat opis time lunch hour ngadap pc vote....sampai malam tadi aku mimpi pasal contest ni ada peserta main tipu sehari masuk vote dia dah 200k hahaha...kritikal...kritikal sampai membawa ke mimpi

adeh..tarikh tutup sebulan lagi wei..lama lagi ktorg akan berkeadaan mcm ni, aku tau bukan senang nak menang kan?tapi xde yang musthail ktorg kena usaha gigih..tanpa bantuan dari korang pon xbermakna juga...so tq yea kepada kwn2 yang sudi like, stakat pagi ni vote dah 24K lebih...

aku ada ubah syarat contest yang mana korang klw nak vote, hanya vote gambar yang kat bawah ni je, semalam dah keluar kat wall safi pasal KLIQ 2INTIM8 punya vote dah lebih dari 5k.memandangkan gambar ni vote nye paling banyak antara 2 gambar lain tu, makanya aku rasa better kita fokus gambar ni je lah..

korang..tolong vote lagi...kalau korang malas nak klik banyak2 pon atleast sehari 10 klik ke ok juga..aku sgt2 hargai...

vote gambar ni ye korang..tq...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, October 18, 2011

Biqque's October Lucky Follower



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

percutian 3 Days 2 Nights Stay for 2 at the Pangkor Laut PERCUMA!! JOM JOIN



How to Join the Contest
  • Join DealCity.com.my as a member
  • Click on the "BUY" icon for the contest and proceed to 'buy' the contest at zero cost (no credit card details required)
  • You are now in the running to win the prize! 

cepat nak register klik SINI









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Saturday, October 15, 2011

Friday, October 14, 2011

Contest "The Best Birthday Party Theme/Idea" For Netty's Kidz


ok net, memandangkan ko anak 2 orang anak bujang..kira kita kena wat theme ganaz skit la..hehe..kalau anak ko 3 orang molek la du dah bole jadi kumpulan KRU hehe...aku nak kasi idea...
Tema : Rockstar
Benda2 yg kena ade :-
mcm bese lah..setting utk beday partyBaloon, Invitation Card, Sunglasses, Jacket Kulit, Jeans, boots, Guitar budak boleh dpt RM37 dekat depan ampang point.,..kedai jual beli brg terpakai (cash converters)
Buat mcm pentas sikit dgn lighting semua…ala kadar..lg cantik klw atas stage tu ada drum, guitar sebagai props
makanan :
mcm bese la..kalau birthday party ni kan...bese makanan sama je..untuk minum petang gitu..

Games :-
Petik guitar olok2..smbil parents putarkan lagu…birthday boy petik guitar..yg lain kena menari..bile lagu stop..siapa lambat stop kalah..hehe..
Music chair mcm bese…tapi lagu kena tema rock la..xde main lagu jiwang2 hehe
Colouring book kena ade utk restkan budak2…bia dorg duk kusyuk kaler so parents lega sat..lepas penat jerit2 tgk dorg menari..

lain2 aktiviti kalau ada face panting pon menarik juga..& clown kasi budak2 sonok skit









 kek bentuk gitar
ni belon2 utk di hias
invitation card
cuppies..ko kan terer wat bebentuk segala hehe wat bentuk gitar
 wat la skit bentuk ala2 klef trabel tu hehe btol ke ntah aku eja klef trabel ahha..dulu2 masa subjek muzik aku suka conteng2 bentuk clef trable ni
 ni ha cup utk letak tisu ke sudu ke garpu

pastu kan nett aku suke klw g beday ada candy buffet utk budak2 comei je nengok..mcm contoh ni anak kawan aku nye beday, dia wat theme soccer jadi kira tukor gambo bola kepada gambo gitar je la hehe
lagi satu yg aku berkenan dia nye label setiap makanan ni..ada nama beday boy..comei jek

Friday, October 7, 2011

givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ

buat akif..

happy birthday..semoga menjadi anak yg soleh, taat kepada kedua ibu bapa & taat kepada allah....


 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Mila's Chocolate Giveaway 2011



nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Perfumes Farm Contest

 
nak join klik banner
 
gambar bersama BFF 
cheerful kan?hehee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

giveaway "SAKURAshawl"

nak join klik banner
nak tag
mj
cutemum
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GA SELUAR TIDUR : FULL HOUSE

nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

GiveAway by anis athia

nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Giveaway Kujie2.com Sempena Ulangtahun Perkahwinan Ke 20

perkara yg disukai dblog kujie
simple & senang load xde widget yg merepek
yang tak di sukai
background kaler putih, tu je mmg saya xbape minat nampak kosong
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Fantaghirolynn Giveaway


nak join klik banner
hadianye: