NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Friday, November 25, 2011

1st Contest:KaChing KaChing




http://cheriterazanyra.blogspot.com/2011/11/1st-contestkaching-kaching.html
nak join klik banner
nak teka : RM40.30

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Thursday, November 24, 2011

''CONTEST MY BESTFRIENDS FOREVER by CIK AYU"

 
 nk join klik banner



ni la dia deah..kawan baik aku dunia & akhirat...aku sayang deah...dia la sorang2nye kawan yang sangat2 memahami aku...kami satu kepala..mmg dua2 gila2 tapi deah lagi gila..hahhaha....aku kenal deah sejak tahun 2005, masa tu kami sama2 satu office

fyi, aku ni PJJ ngan husband, so walaupon aku dah kawen, life aku mcm orang bujang..sebab en.suami jauh kan..so banyak masa aku habis ngan kawan2...& paling banyak masa aku habis ngan deah...deah selalu tak lupe kat aku..kalau dia nak g holiday ke jalan2 ke sure dia call aku tanya free x?nak join tak dia g jalan2 or g holiday?dah banyak kali kami holiday sama2

aku kenal seluruh keluarga dia..mak, bapak, mak tiri, bapak tiri, pakcik, makcik, nenek, anak sedara..seme aku kenal..even sedara mara deah pon kenal aku..kadang2 aku join dia & sedara2 dia g holiday..dah rasa mcm family aku sendiri je...

deah banyak tolong aku..xkira time aku susah or time aku senang...ingat lagi dulu masa aku keguguran..& time tu amrul ada kt johor...deah la yang teman aku hantar pergi hospital...deah tunggu sampai aku habis d&c...deah la yang kasi aku semangat..time aku nanges2 time aku hilang baby dulu....sampai skang aku xbole lupe...time kt hospital bila doktor ckp aku keguguran aku peluk deah sambil nangis teresak2....

deah..aku sayang kau!!
nak tag
lela
uyun

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

ZieFauzi Simple Giveaway

nak join klik banner

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, November 22, 2011

CONTEST BEST FRIENDS FOREVER 1.0 ..farez shah!!






ni la bff saya dari kiri memperkenalkan
nurafliana, yang bertudung tu saya, sebelah saya falsya hujung sekali deah
dirorang ni memang kawan dunia akhirat la...memang aku tak kan jumpe kawan yang mcm ni lagi dah lepas ni aku rasa..
gambar ni di amek semata2 nak join contest safi balqis sanggup tu wat photoshoot kat taman metropolitan tp bukan upah photog pon...kamera sendiri wat selftimer
 nak tag
diah
cutemum
eb
lela
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

CANDID TIME CONTEST'





 nak join klik baner


 nak tag
intan
diah



contest>........owng yng plng aq syng




nak join klik banner


Anak adalah cahaya mata insan. Kurniaan Allah SWT daripada belahan kasih sayang ibu, kudrat tenaga dan jiwa seorang bapa. Sungguh beruntung sesiapa yang mempunyai anak yang dianggap nafas kehidupan dalam menerusi perjalanan sebelum ajal menjelang.
Menurut beberapa hadith
Bahawa anakmu itu ialah hadiah Allah kepadamu, Bau anak adalah bau syurga ,Anak itu dari kembang raihan syurga, firdaus Ilahi

NURUL DAMIA AMNAN ialah kurniaan terindah daripada Allah SWT dalam hidupku

rasanya ramai yang dah tau kan...aku ni duduk berjauhan dengan encik suami...jadi hari2 yang aku lalui memang banyak masa dengan damia je....ke sana aku pergi aku bawa damia..ke sini aku pergi aku bawa damia...kat blog aku cite pasal damia..pendek kata...damia di mana2 saje....

kalau sebelum aku ada damia..hari2 yang aku lalui memang sangat2 membosankan...ye la..encik suami balik 2 minggu sekali..tu pun jumpe hanya la hujung minggu je..bila encik suami balik ke tempat keje dia...mula la balik rutin harian aku yang sangat membosankan..duduk rumah sorang2 xde kawan

tapi lain bila aku dah ada damia..kalau dulu aku selalu nanges..bila teringatkan encik suami...tapi skang xde dah...ye..rindu memang rindu..tapi bila ada damia..rindu tu terubat sikit...nak2 ramai yang kata muka damia sebijik mcm muka abah dia kan..betul..bila tengok muka damia..teringat terus kat amrul...terubat skit rasa rindu tu...

pernah sekali boz aku suruh pegi outstation..tapi aku tolak..sebab aku tak sanggup berpisah dengan damia...serius...sampai la sekarang..umur damia 2 tahun 7 bulan xpernah sehari pon aku berpisah dengan dia...mana2 aku pegi aku akan bawa dia...


NURUL DAMIA AMNAN BT MOHAMMAD AMRUL FAZLEE...

mama sayang damia sangat2....
 biodata anak saya :

nama : nurul damia amnan
umur : 3 tahun 7 bulan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!