NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, January 2, 2012

pemenang contest 2INTIM8 sila semak nama anda

pertama sekali nak minta maaf sebab lambat announce pemenang..kami ni bizi manjang tiap minggu ada je projek kan...arini oliday xde g mana baru sempat nak cari pemenang untuk contest 2INTIM8..ni la dia 11 pemenang yang bertuah...

tempat pertama kuih semperit
ibu ayu (sila bagi address)
 tempat ke-2 voucher SR RM10
Cha Nisa Hoshi (sila bg address)
 tempat ke-3 voucher Mcd RM10 (sila bagi address)
Nur Ashiqin
 tempat ke-4 hinga 8 hadiah RM10 cash (sila bagi acc number kalau boleh maybank)
shidasyakirin
 tempat ke-9 hingga 11 hadiah FM (sila bagi address)
Mra Casper
 anyra
 Sasha Abakar

perhatian kepada para pemenang..sila respon secepat mungkin yea..kalau lama sangat xde respon dari korang nampak gaya aku kena carik pemenang lain la..oleh sebab hadiah yg korang bakal terima tu lain2 sila rujuk kepada arahan dia atas yea..mana yg kena kasi address, kasi bank acc...

untuk para pemenang...sila bagi alamat & acc number korang kat sini saje dont worry aku tak kan publishkan komen korang tu...memandangkan ada 11 orang pemenang..makanya sekali lagi para pemenang diharap bersabar...sebab kena tunggu semua kasi address baru la hadiah tu bole di poskan

akhir sekali terima kasih sekali lagi kerana korang tolong vote kami...sehingga kami berjaya memenagi hadiah utama iaitu ipad untuk setiap seorang...jangan serik join contest aku lagi yea...thank u..thank u...& thank u....

bagi sesiapa yg ketinggalan cite percutian safi balqis bole klik sini yea
HOLIDAY SAFI
salam sayang dari kami berempat
falsya, nana, deah & nana
*****************************************

1. fieda
3.GoJeS said
14.Jaa
26.Nisa Azman
27.Greennpanda Craft
28.Nisa Hannah
29.Nisa Panda
30.Karen Nisa
31.Karen Greenn
32.Nisa Greenn
33.Karen Hannah
34.Karen Nisa Panda
35.Nisa Greennpanda
36.Chibi Nisa
37.Chibi Kawaii Panda
38.Cha Nisa Hoshi
39.Cha Nisa Hannah
40.Hannah Nisa Greenn
41.Husna Nisa Greenn
42.Hannah Kawaii
43.
Wan suhaini
44.Nisa Kawaii
45.Karen Nisa Kawaii
48.Joel Leslie
49.Mra Casper
50.Syahmi Afham
51.Nurfarah Nisa
52.Peter J. ALbert
53.Annie Wen Qin
54.Wanie Alwani
55.Nadiah Farhana
56.Nur Ashiqin
57.Nabilah Farhana
58.Sherlyna Shendon
61.Alycia
65.asyikin
72.watyz
79.ibuayu
83.Sasha Abakar
84.Rebecca Joy
85.
Shierawati
86.Cheryl Garnet
88.Inaz Ismail
89.Norman James Chong
90.Aaron Chu Wee Siong
91.Rene Brooke
92.Alexandra Jayne Nonis
93.anyra
94.John Fabian
95.Abraham Lincon Kent
98.syana
100. Clara Norman
101.Huda
102. Hannah Kawaii
103. Jessica Qing

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 comments:

Joel Leslie said...

haaa, tu bnyk nma kwn saya yg menang. so hadiah tu milik saya ke? :/ x faham.

shidasyakirin said...

Alhamdullilah..ada gak rezeki

Nama : Norshida Abd Hazis
No acc maybank : 164100229867

anyway..tahniah sekali lagi sbb geng nana menang besar..hehhee

Myra Jay said...

Tahniah pada pemenang bertuah :)

Nisa Greennnpanda said...

thanks nana~!!
sori, t'salah komen kat post lain lak.. tp nana dpt kn dh details sy? hehe..

congrats kat winners lain gak.. ^_^

Lelord said...

Tahniah

Nisa Greennnpanda said...

entry p'hargaan.. ^_^

http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/01/2-new-year-wins.html

azelyusoff said...

alhamdulillah. rezeki tahun baru. thanks nana & congratulations menang besar.

Norazlini Bt. Yusoff
Maybank: 1530 1019 2682

Ann@zanyra said...

mmm..mmm..rsnye mcm nmpk name kte la kt dlm ni..
perlu address gak ke???hihihihiih...

mekaseh korangS:)

mummy_ayu said...

tahniah kpd semua yg menang!!!!

~diAhOntHeblOg~ said...

shidasyakirin & azelyusoff sy dah bank in ye RM10..

Mama Ishazah said...

trahniah dpt ipad..bestnya dpt free..

rahayu said...

tak kisah perisa apa ..tq nana

AkmaFaizal said...

Tahniah pada semua pemenang.. :)