NANTI TOLONG LA KLIK2 YEA HEARTBEAT NI...TQ..

Followers

Monday, March 12, 2012

" My Pinky Moments"


 nak join klik banner

saya di jemput bro eyriqaz untuk join sama contest ni, sakit otak juga la saya nak pilih gambar yang terbaik...kena fikirkan sesuatu yang pink, atau apa saja yang pink, terus saya teirngat dinner di malam majlis safi meraikan pemenang safi kliq bersama shila hamzah, yang bertemakan Pink, putih & biru

ini adalah saat & tika di mana kami berempat yang bersahabat baik menenangi ipad setiap seorang setelah kami memenangi peraduan safi kliq bersama shila amzah, pengalaman yang tak kan dapat kami lupakan dalam seumur hidup.waktu ni kami bersama 12 pemenang saguhati ditaja untuk satu percutian ekslusif di golden palm tree selama 2 hari 1 malam.

semasa dalam perjalanan dari ibu pejabat wipro untuk ke sepang, kami di beri taklimat tringkas tentang aktiviti yang bakal di adakan selama 2 hari di sepang...sewaktu di beritahu yang setiap kumpulan wajib membuat satu persembahan untuk malam safi, kami berempat tiba2 mcm tercengang, kami di beritahu last minit, langsung xde persiapan apa yang dibuat..cuma ada masa beberapa jam sahaja untuk sesi persembahan....

sewaktu kami chekin dalam resort 5 bintang tu, masing2 cuba untuk mencari lagu yang sesuai untuk dinyanyikan semasa malam safi, & akhirnya kami sepakat memilih lagu dari siti nurhaliza iaitu joget berhibur, persiapan kami betul2 last minit, sambil gosok baju sambil nyanyi, sambil mandi dalam bilik air sambi nyanyi..sambil makeup sambil nyanyi..dah mcm orang tak betul pon ada...masing2 nyanyi & cuba untuk mengingat part masing2..

swaktu nama kami di panggil untuk membuat persembahan..masyallah..tuhan je yang tau rasa nak terkucil, seme ada....ku tahan ke labu...hahaha...memang sangat2 nebes...walaupon audien tak berapa ramai, tak sampai pon 40 orang,tapi ketaq tu mcm buat konsert yang ribu2 orang tengok.masuk je part korus masing2 nampak dah selesa & akhirnya kami semua naik sheikh..menyanyi tak hengat dunia...& sewaktu keputusan..jeng..jeng...jeng..kumpulan kami diumukan sebagai pemenang safi idol & masing2 membawa pulang sebuah kereta bmw opss...silap2 kami semua dapat hadiah barangan safi.adoi..lawak tau sungguh tak sangka,,suara kami ni rupanya bole tahan merdu juga..kekekke.....

 korus dia mcm ni
Bertepuk tepuk tangan
Bertepuk jangan segan
Berjoget dengan girang
Hidup menjadi senang
 yeay!! kami menang!
 

" Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com"
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

Kelas ko jah...

ayien:) said...

join lah GA saya http://justayien.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-ohhaien.html